Bosna najbolja u Hadžićima

Bosna najbolja u Hadžićima

U organizaciji Taekwondo kluba "Zlatni ljiljani" u Hadžićima je održano Prvo  multidisciplinarno taekwondo prvenstvo "Hadžići  Open 2011.".

Ova sportska manifestacija je prva ovakve vrste na prostorima općine Hadžići, ali i cijele BiH, jer pored  sportske borbe takmičari su imali priliku i da pokažu svoje kvalitete u kreativnosti, brzini i snazi.

U ekipnoj konkurenciji najuspješniji su bili članovi TDK Bosna iz Visokog s osvojenih 95 bodova, a slijede TDK Zlatni ljiljani sa 91 i TDK Bugojno sa 68 bodova.

Najboljim takmičarima prvenstva proglašeni su:
kadet: Velid Kajević (Bosna Visoko)
kadetkinja: Arnela Mukić (Zlatni ljiljani)
mlađi kadet: Armin Sijamija (Bugojno)
mlađa kadetkinja: Lora Miličević (Cro Star Mostar)

Na takmičenju, održanom pod pokroviteljstvom Općine Hadžići, učestvovalo je 250 mladih takmičara i takmičarki iz 15 bh. klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.