Brazilac žali zbog 'napada' na Bosanca: Pogriješio sam, žao mi je!

Moicano o Hadžoviću

Brazilac žali zbog 'napada' na Bosanca: Pogriješio sam, žao mi je!

M. Šljivak

Damir Hadžović poražen je nedavno od Brazilca Renata Moicana nakon samo 44 sekunde borbe.

Hadžovića je Moicano ugušio, a nakon borbe došlo je do verbalnog sukoba u kojem je su razmijenjene teške riječi i osiguranje je spriječilo nastavak borbe.

Moicano žali za svojim postupkom, a za bjpenn.com je objasnio šta se dešavalo.

"Bio sam isfrustriran. Želio sam se boriti pred svojom porodicom i navijačima i razočarao sam se kad je odlučeno da će se event održati bez publike. Pogriješio sam prema Hadžoviću", rekao je Moicano i nastavio je:

"Nije bilo navijača i to me je naljutilo. On nije zaustavio obaranje, ali pogriješio sam zbog onog što sam napravio nakon borbe. Damir je dobar momak, porodičan čovjek i moram se bolje ponijeti prema njemu. Izvinjavam se", istakao je Moicano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti