Britanski MMA borac kao da je tek izašao sa snimanja novog dijela SAW-a

Hororska povreda

Britanski MMA borac kao da je tek izašao sa snimanja novog dijela SAW-a

Edmir Škorić
Teme:

Britanski MMA borac Jack Mason dugo će pamtiti borbu protiv Hakona Fossa u subotu navečer.

MMA je takav sport da se oni koji se njime bave naprosto moraju suočiti s udarcima i bolovima, ali Mason nakon jučerašnje borbe izgleda kao da je upravo izašao sa snimanja najnovijeg dijela hororskog filma Slagalica strave (SAW).

Norvežanin Haakon Foss je koljenom pogodio arkadu Masona, koji je stigao i da se nasmije nakon meča, te da poruči kako bi bilo dobro da nauči da se brani od ovakvih udaraca.

Inače ispod možete pogledati i borbu u kojoj je Foss dominirao, bio je izuzetno agresivan i upravo je koljeno bilo njegov adut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi