Buharalija sutra protiv Mehmeda
Buharalija i Valueev

Na Zlatiboru Adnan traži novu pobjedu

Buharalija sutra protiv Mehmeda

M. Maksimović

Sutra će na Zlatiboru u okviru bokserske revije ''Balkan Boxing Promotiona'' nastupiti Adnan Buharalija koji će za protivnika imati Tayara Mehmeda iz Bugarske. Adnan će nastupiti u lakoteškoj kategoriji i ovo će biti njegova već 33 borba u karijeri.

Dio priprema je Adnan je odradio u hotelu Bali u Zemunu odnosno na Zlatiboru gdje se nalazi posljednje dvije sedmice. U posljednjoj borbi Adnan je u Fojnici pobjedio Constantina Mariana Armengu, dok je njegov protivnik zadnju borbu odradio u Engleskoj gdje je poražen od Shanea McPhilbina.

''Uslovi na Zlatiboru su fantastični.Menadžment Bali-Balkanboxinga zaista radi onako kako to rade moderni kampovi na zapadu,tako da ja sa ovakvim uslovima mogu da razmišljam samo o treningu i da im se revanširam pobjedama u ringu.Iz tabora mog protivnika Tarasa Mehmedova stižu poruke da ću biti nokautiran,ali ja im odgovaram da moja opcija nije poraz niti nerješen ishod,tako da ćemo u ringu videti ko će koga nokautirati. Cilj mi je da ove godine boksujem za neku od prestižnih titula i na tom putu nema mjesta za poraze." poručuje Buharalija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.