Ćatić dolazi u BiH: Domovino, vidimo se sutra!

Njemački bokser bh. porijekla

Ćatić dolazi u BiH: Domovino, vidimo se sutra!

Njemački bokser bh. porijekla Adnan Ćatić sutra će u poslijepodnevnim satima doputovati u Sarajevo. 

Bokserski prvak svijeta po WBA verziji u srednjoj kategoriji trenutno se nalazi na odmoru i svoje slobodno vrijeme će iskoristiti i za dolazak u domovinu u kojoj će zajedno sa porodicom boraviti u narednih nekoliko mjeseci.

Ćatić je prije nekoliko dana za SportSport.ba potvrdio da u Sarajevu planira otvoriti i Ottomans Kebap & Burger koji vodi u Kolnu, a ostaje da se vidi da li će vrijeme u BiH iskoristiti i za pregovore oko oproštajne borbe u Sarajevu. 

"Domovino, vidimo se sutra, ako Bog da", napisao je Ćatić na Instagramu. 

Na kraju vrijedi podsjetiti da je Ćatić u februaru ove godine u Oberhausenu porazio Fedora Chudinova, a ovom pobjedom je pokazao srce šampiona i sasvim zasluženo vratio titulu u svoje ruke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi