Ćatić: Želim ponovo postati šampion

Adnan Ćatić nakon pobjede

Ćatić: Želim ponovo postati šampion

Midhat Šljivak

Adnan Ćatić je večeras u Dortmudu lagano savladao Crnogorca Predraga Radoševića prekidom u četvrtoj rundi, a nakon meča i 38 pobjede Ćatić je izrazi veliko zadovoljstvo svojim nastupa, a naglasio je kako želi postati šampion.

"Hvala Dortmundu. Poseban pozdrav našem kapitenu Emiru Spahiću i Bosni i Hercegovini. Shvatio sam da moram u potpunosti promijeniti svoj prstup borbama. Velika je konkurencija, tražio sam svoju snagu među prijateljima, imao sam dosta težak period, ali je na kraju sve ispalo kako treba", rekao je Ćatić, koji je na pitanje šta mu je idući cilj izjavio.

"Želim ponovo postati šampion"...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.