Čatiću 20 miliona eura za 20 borbi

Njemački bokser hercegovačkih korijena

Čatiću 20 miliona eura za 20 borbi

Kako prenose njemački mediji, bokser Adnan Čatić (Felix Sturm) sklopio je ugovor prema kojem će od svog novog promotora UFA Sporta dobiti 20 miliona eura za svojih narednih 20 borbi.

Čatić ovu vijest nije demantovao, ali ni potvrdio.

"Možda je i više, možda je manje, ali najvažnije je da su za slučaj da se meni nešto desi zbrinuti moja supruga Jasmin, moj deset mjeseci star sin, te moj otac", kaže Čatić za Deutche Welle.

Adnan Čatić boksuje pod njemačkom zastavom, iako nikada nije zaboravio svoje korijene koji dolaze iz Bosne i Hercegovine. Čatićevi roditelji su Mostarci, a ovaj bokser, koji nastupa pod imenom Felix Sturm, na svakoj svojoj borbi se pojavi sa zastavom Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.