Cazinjani u finalu

Regionalna Taekwondo Liga

Cazinjani u finalu

Teme:

Borci Taekwondo kluba Bosna Đemo iz Cazina ostvarili su sjajan rezultat plasiravši se u finale Regionalne Taekwondo Lige koja predstavlja novi sistem takmičenja u Taekwondou po modificiranim ITF pravilima.

Učešće u Ligi su uzeli timovi iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije.

U polufinalnim borbama, koje su održane u Vodicama, naši takmičari su bili bolji od ekipe Metalca iz Zagreba rezultatom 55-46, tako da se u finalu, koje je na rasporedu u subotu u Mariboru, sastaju sa domaćom ekipom Ketter Hwaranga koja je u drugom polufinalu bila bolja od Rijeke.

Za TKD Bosna Đemo nastupaju Majetić Nusmir, Begić Ervin, Duraković Semir, Kličić Hašim, Dizdarević Samir, Aldžić Sanel i Malić Ramiz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.