Cerićeva osvojila srebro

MI: judo

Cerićeva osvojila srebro

Larisa Cerić, bosanskohercegovačka džudistkinja, obradovala nas je danas lijepim rezultatom na Mediteranskim igrama u Pescari.

U kategoriji preko 78 kg Cerićeva je ostvarila dvije pobjede i jedan poraz što joj je bilo dovoljno za srebrenu medalju.

Naša takmičarka u četvrtfinalu je savladala Marokanku El Kilali, u polufinalu Egipćanku Ramadan.

U borbi za zlato poražena je od Slovenke Polavder. Bila je ovo osma medalja BiH na Mediteranskim igrama koje završavaju danas.

Podsjetimo, srebrene medalje osvojili su još atletičar Hamza Alić i karatašica Merima Softić, dok su bronzana odličja pripala bokseru Veliboru Vidiću, džudisti Amelu Mekiću, karatašu Edinu Musliću i Arneli Odžaković, te hrvaču Kemalu Tajiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.