Cerrone upozorio McGregora: Porodicu mi ne spominji...

Pred meč

Cerrone upozorio McGregora: Porodicu mi ne spominji...

Midhat Šljivak

Donald Cerrone protivnik je Conoru McGregoru na njegovom povratničkom meču 18. januara.

U srijedu će UFC organizovati i press konferenciju pred ovaj meč, a očekuje se da će biti dosta priče, pogotovo od strane McGregora.

Conor je poznat po tome što brutalno vrijeđa protivnike, a sigurno da to neće izbjeći ni Cerrone.

Zato mu je pred press konferenciju Cowboy jasno poručio kako može raditi sve, osim vrijeđati porodicu.

"On je najbolji u tome. Sa mnom će morati ići jako nisko da bi došao sa mnom na viši nivo. Morat će se dotaknuti bake ili mog djeteta. To neće biti dobro. Potukao bih se s njim u hotelu ako treba, ali mislim da neće ići toliko daleko. Možemo pričati o svemu, ali nemoj ići nisko", poručio je Cerrone.

Ono što je sigurno da će ova borba izazvati ogromnu pažnju. Karte su rasprodate za samo nekoliko minuta, a favorit je svakako Conor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi