Šta ženske grudi mogu da urade čovjeku, to je čudo: Podigla je majicu i praktično riješila meč

Chelsea Green pomogla svom suprugu

Šta ženske grudi mogu da urade čovjeku, to je čudo: Podigla je majicu i praktično riješila meč

Edmir Škorić

Na Game Changer Wrestlingu (GCW) u Chicagu hrvačica Chelsea Green pokazala je gole grudi i sve ostavila u čudu.

Kanađanka je pohitila u pomoć svom suprugu Mattu Cardoni, koji je bio blizu poraza u meču za naslov protiv Jimmyja Lloyda.

Chelsea je stala pokraj ringa, podigla majicu i pokazala Lloydu svoje obline, zbog čega je ovaj bio u čudu, a to ga na kraju koštalo pobjede.

Kako to obično biva u hrvanju, sve je bilo unaprijed isplanirano, no navijači su ostali potpuno iznenađeni akcijom i dobro su se zabavili.

Chelsea Green bila je pod ugovorom s WWE-om od 2018. do 2021. godine. Prije toga se dvije godine borila s Total Nonstop Action Wrestlingom (TNA). U aprilu 2021., kao što je to uobičajeno u najvećoj svjetskoj hrvačkoj ligi, otpuštena je preko telefona.

Oglasi

Gole grudi su izgleda postale hit u borilačkim sportovima. Nedavno je u Bangkoku u boksu bez rukavica Australka Tai Emery pobjedu nad Tajlanđankom Rung-Arun Khunchai proslavila tako što se popela na uže ringa i publici pokazala gole grudi.

No ni ta akcija vjerojatno nije bila sasvim spontana jer je jedan od Emeryjevih sponzora porno sajt.

Ali nakon svega, publika je uživala, a naročito onaj muški dio koji će možda sada i češće da posjećuje borbe.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Chz_Z8BpFtP/?hl=en[/instagram]

Top Komentari

SA1921BA
Kada žene dotaknu dno što se tiče morala očekujte propast društva
4 1
bhodzic
Google: Chelsea Green hot pics
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi