Chisora i Haye spremni za okršaj

Mogući datum je 17.juli

Chisora i Haye spremni za okršaj

M. Maksimović

David Haye i Dereck Chisora će svoje nesuglasice očito riješit tamo gdje je i najlogičnije, u ringu. Britanci za utorak najavljuju pres konferenciju na kojoj će saopštiti sve detalje vezane za ovaj meč.

Za sada se kao mjesto radnje spominje London, stadion West Hama, Upton Park. Datum je 17.juli Ono što mnoge interesuje, jeste kako će se ponašati Chisora i Haye kada se nađu u istoj prostoriji kada znamo kako je završio njihov posljednji susret u Njemačkoj.

Osim fizičkog obračuna, ostala je i prijetnja Delboya Chisore ''da će ubiti'' Heya.
međutim, tu je prisutan još jedan problem. Niti jedan od boksera ne posjeduje licencu.Britanci su oduzeli licencu
Chisori nakon haosa u Njemačkoj, dok je licenca Davida Heya istekla još prošle godine u oktobru mjesecu. Upravo bi odgovor na to pitanje utorak novinarima dati Chisorin promotor Frank Warren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.