Conor McGregor se ponovo potpuno 'uništio': "Ovaj više nikad neće biti ozbiljan borac"
Foto - Instagrama

Velike kritike za McGregora

Conor McGregor se ponovo potpuno 'uništio': "Ovaj više nikad neće biti ozbiljan borac"

Midhat Šljivak

MMA zvijezda Conor McGregor (34) daleko je od svojih najboljih dana u borilačkom sportu.

Irac najavljuje veliki povratak u UFC. Želi odmah napade na titulu prvaka u velter kategoriji jer je trenutno preveliki za laku kategoriju gdje je nekada držao pojas prvaka.

Međutim, mnogi vjeruju da je McGregor trenutno daleko od vrhunskog borca. Opušteni stil života nakon ogromnih isplata iz prethodnih godina te lom noge koji je imao unazadili su Irca i on nije ni blizu onog starog borca.

McGregora tuđa mišljenja previše ne zanimaju. On maksimalno uživa u životu, a nova objava na društvenim mrežama dokaz je da baš i nije maksimalno posvećen treningu za povratnički meč.

Zapalio je džoint, pohvalio se kako je jak kao Popaj, te je ponovo podijelio fanove. Jedini ga kude, drugi hvale i ponovo je izazvao ogroman broj komentara.

"Ovaj momak više nikad neće biti ozbiljan borac. Smeće napušeno. Tužno je sve ovo. Zamislite samo da je još uvijek onaj stari", jedan je od brutalnih komentara koji su se pojavili.

Oglasi

Za druge je McGregor još uvijek kralj. Smatraju da se više nikad ni ne mora boriti jer je najveći svih vremena.

"Kako možete da ga ne volite? Nema nikakve potrebe da se šampion ikad više bori", tvrdi fan irske MMA zvijezde.

McGregor s vremena na vrijeme objavni neki snimak s treninga. Nedavno je zbog sporih ruku bio predmet ismijavanja i MMA stručnjaci su uvjereni da će se Conor teško vratiti na nivo na kojem je bio ranije.

Legendarni borac u karijeri je držao titule prvaka UFC-a u perolakoj i lakoj kategoriji. Međutim, nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova 2018. godine on više nije bio isti, a uveliko je za to zaslužan biznis s viskijem kojem se potpuno posvetio i koji mu je donio milione.

Imao je potom još tri meča. Oronulog Donalda Cerronea je lagano savladao, ali je zatim dva puta izgubio od Dustina Poiriera. Ukupno je Conor u profesionalnoj karijeri odradio 28 borbi. Njih 22 je dobio, a šest puta je poražen.

Oglasi