Conor McGregor je ipak mogući protivnik Khabiba Nurmagomedova

Ako Ferguson odbije meč

Conor McGregor je ipak mogući protivnik Khabiba Nurmagomedova

Midhat Šljivak

Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je da će Conor McGregor vjerojatno dobiti revanš protiv prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova ako Tony Ferguson odbije meč.

The Eagle sinoć u Abu Dhabiju gušenjem u trećoj rundi savladao Dustin Poiriera, a nakon meča je potvrđeno da je Tony Ferguson naredni rival.

"Tony Ferguson je sljedeći na redu, ako prihvati borbu", poručio je Dana White.

Ipak, praktički je i potvrdio da će Conor McGregor dobiti novu šansu ako u kojem slučaju Ferguson odbije borbu, što će se zaista teško desiti

"Ako Tony iz nekog razloga ne prihvati meč, onda ćemo odlučiti šta dalje. Ali da, borba s Conorom ima smisla. McGregor jako želi tu borbu i siguran sam da bi je i fanovi htjeli ponovo vidjeti".

Podsjetimo, Khabib je uništio Conora u oktobru prošle godine. Izdominirao ga je u četiri runde, kada je Irac tapkao.

Međutim, to mu ne smeta da i dalje proziva Khabiba, što je učinio i po završetku borbe protiv Poiriera.

"Rezerviši revanš u Moskvi", poručio je McGregor putem Twittera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti