Conor McGregor kupio pub u kojem je izazvao veliki incident
Foto - Screenshot

Za ogromnu cifru

Conor McGregor kupio pub u kojem je izazvao veliki incident

Midhat Šljivak

MMA zvijezda Conor McGregor odlučio je kupiti pub u kojem je 2019. godine pesnicom udario starijeg čovjeka.

McGregor je u aprilu 2019. godine napravio incident u dublinskom pubu i udario je starijeg čovjeka nakon što je ovaj navodno odbio da proba njegov viski Proper 12.

Dvije godine kasnije odlučio je da postane vlasnik puba, a za njega je izdvojio cifru između milion i po i dva miliona eura.

"Nije bitno šta se dogodio tamo. Pogriješio sam. Taj čovjek je zaslužio da uživa u piću i nije trebalo tako da se završi. Odlučio sam se iskupiti i iskupio sam se, ali to je nebitno. Pogriješio sam i prihvatam punu odgovornost", rekao je McGregor nekoliko mjeseci nakon što je napravio incident i još je dodao:

"To nije moja prava slika. Nisam zbog ovakvih stvari postao borac. Pokušavam biti bolji i spreman sam se suočiti sa svim posljedicama", istakao je Irac.

McGregor se zbog ovog incidenta našao na sudu. Osuđen je za napad i platio je 1000 eura kazne, a nije poznato da li je isplatio nešto i čovjeku kojeg je napao.

Interesantno je svakako da je nakon objave da je kupio pub, McGregor poručio novinarima koji su objavili ovu informaciju da oni nisu dobrodošli.

Conor McGregor se u akciju u UFC-u vraća 10. jula. Zakazan je treći obračun protiv Dustina Poiriera, a borba će se održati pred 20.000 navijača u Las Vegasu.

Prethodno je krajem januara Poirier u Emiratima nokautirao McGregora i ovaj sada silno želi osvetu za poraz. Također, najavljuje povratak po pojas lake kategorije, ali konkurencija je zaista ogromna i na tom putu će prvo morati da savlada čudesnog Poiriera.

Top Komentari

DadiG
Kreten
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti