Conor McGregor: Nedodirljiv sam, niko me ne može dostići
Foto - Instagram

Irac samouvjeren

Conor McGregor: Nedodirljiv sam, niko me ne može dostići

M. Šljivak

Conor McGregor još uvijek je velika MMA zvijezda iako je u posljednjih pet godina ostvario samo jednu pobjedu.

Irac je mnogima postao veoma iritantan zbog gnusnih uvreda prema protivnicima, a nakon meča sa Dustinom Poirierom zadobio je lom noge od kojeg se oporavlja.

Conor tvrdi da njegov oporavak ide iznad svih očekivanja i još je jednom najavio povratak na vrh.

"Još uvijek sam u formi. Ništa još nije gotovo i tek se zagrijavam. Još sam nedodirljiv. Niko me ne može dostići", rekao je McGregor.

Međutim, ono što pokazuje u borbama daleko je od vrha. Dustin Poirier ga je dva puta dobio u šest mjeseci, a posljednji put je pobijedio u januaru 2020. godine protiv Donalda Cerronea koji je daleko od svojih najboljih dana.

McGregor zbog svog ponašanja i brutalnih uvreda redovno gubi fanove širom svijeta, ali jednostavno on će uvijek biti na vrhu liste po prodaji prenosa njegovih borbi.

Dosta je onih koji žele vidjeti njegove akcije, a mnogo je više ljubitelja MMA sporta koji će jedva dočekati njegov novi poraz.

Conor je u MMA karijeri na omjeru od 22 pobjede i šest poraza.

Top Komentari

Lukamarinsek
Ne moze te niko dostici al te zato svi mogu pretuci ?
7 0
donado91
hahahah najveca prevara mma ikada,decko puno pricas,a malo radis
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi