Conor McGregor tvrdi da ima samo jedan poraz: Brojim samo poraze nokautima, tapkanje i ta sra*a ne

Irac pred meč sa Poirierom

Conor McGregor tvrdi da ima samo jedan poraz: Brojim samo poraze nokautima, tapkanje i ta sra*a ne

M. Šljivak

Conor McGregor i Dustin Poirier sutra će u Las Vegasu odraditi svoj treći meč, a pobjednik će do kraja godine napasti pojas Charlesa Oliveire u lakoj kategoriji UFC-a.

Na jučerašnjem sučeljavanju Conor je pokušavao 'ući u glavu' Poirieru, ali mišljenje mnogih je da McGregorovi pokušaji nisu bili uspješni i da je na silu pokušavao da se bavi 'trash talkom'.

Neposredno pred sučeljavanje McGregor je dao intervju za ESPN u kojem tvrdi da u karijeri ima samo jedan poraz i to baš od Dustina Poiriera.

Objasnio je Irac kako u MMA sportu broji samo nokaute.

"Moj omjer u MMA sportu je 19 pobjeda i jedan poraz. Ja računam samo nokaute", rekao je Conor i nastavio je:

Oglasi

"Dustinov rekord je 13-2. Jedino što se računa u ovom biznisu je nokaut i sve ostalo je sranje, odluke, tapkanja mi ništa ne znače. Dolazim da ovom čovjeku skinem glavu", poručio je McGregor.

Ponovo je prozvao i Khabiba Nurmagomedova, a spomenuo je i njegovog oca Abdulmanapa koji je preminuo prije godinu dana.

"Gdje je sad otišao? Pobjegao je, nestao. Ništa nije napravio u ovom sportu. Neporažen je protiv boraca koji imaju tri pobjede i šest poraza. Borio se na priredbama koje je namještao njegov otac. Pobjeđivao je borce sa dvije pobjede i osam poraza i tako je radio u 20 nastupa. U UFC-u ima tri pobjede, a osim toga ima samo otkazivanje borbi", istakao je Conor.

Podsjetimo, Khabib je u oktobru 2018. godine uništio Conora u oktagonu, a ovaj je tapkao u četvrtoj rundi.

Top Komentari

dinass
Sto si bio picka i tapkao,sto nisi pustio da ti slomi vrat?
8 0
brutal_bandal
Puno sere, malo meda daje
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti