Cro Cop bijesan: Prebit ću te čim te prvi put vidim!

Oglasio se nakon otkaza Silve

Cro Cop bijesan: Prebit ću te čim te prvi put vidim!

Brazilski borac Wanderlei Silva otkazao je borbu protiv Mirka Filipovića.

Njih dvojica trebali su se boriti u Japanu za novu godinu, a nakon otkaza Silve, Cro Cop je pobjesnio te je preko Facebook profila poručio da će prebiti Silvu čim ga prvi put vidi.

"Upravo sam dobio poruku da se Silva uplašio i otkazao borbu za Novu godinu, a kunem se da sam prije neki dan rekao Stipi Drvišu da imam osjećaj da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku. Koja je to kukavica, bio je hrabar da me proziva da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. Bio je hrabar kada je držao predavanje na konferenciji nakon moje zadnje borbe, kako ćemo prirediti meč za pamćenje", rekao je Mirko i nastavio: 

"Nije sramota uplašiti se niti izgubiti borbu, ali je sramota glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru da se boriš. Ne volim “treš tok”, ali ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gde te prvi put vidim".

Podsjetimo da su se njih dvojica suočili dva puta. Prvi put 2002. godine kada je bilo nerješeno, a posljednji put četiri godine kasnije kada je Mirko slavio pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi