Cro Cop: Poginut ću da odem do kraja

K-1 finale u Zagrebu

Cro Cop: Poginut ću da odem do kraja

Uoči velikog spektakla, K-1 World Grand Prix u Zagrebu je održana press-konferencija kojoj su prisustvovali glavni producent ovog događaja i organizator K-1 WGP Finala, Orsat Zovko, hrvatska super zvijezda Mirko 'Cro Cop' Filipović te sudionici 'Finala', Azerbajdžanac Zabit Samedov i Egipćanin Hesdy Gerges.

Najveći borilački spektakl u Hrvatskoj je jako blizu, a u njemu će moći uživo uživati više od 17 hiljada ljudi. Vjeruje se kako će karte biti rasprodate do datuma održavanja ovog spektakla, 15. marta.

 

"Oko 110 do 130 zemalja radit će direktan prijenos. Više od 17.000 ljudi uživat ce u spektaklu za koji će karte sigurno biti rasprodane", izjavio je Orsat Zovko.

 

"Pripreme su daleko odmakle, uzbuđen sam, a dodatni pritisak će mi stvoriti borba pred domaćom publikom. Neki me smatraju najvećim favoritom ali ne bih se složio. Velik broj boraca želi otići do kraja. Poginut ću i dati sve od sebe. Neka pobjedi najbolji", kazao je Cro Cop te dodao:

 

"Za pobjedu će trebati dobiti tri dvoboja u istoj večeri. To je samo po sebi pothvat. Liječnici uvijek mogu zabraniti borbu. Ovo nije loto, ali trebat će i sreće."

 

Cro Cop će se prvo sastati sa Jarrellom Millerom.

 

"Profesionalac sam i ždrijeb sam doznao u utorak navečer. Protivnik u 22 borbe nema niti jedan poraz. Možda je prednost za mene što mu je boks jača strana i neće puno raditi nogama što smanjuje mogućnost ozljede. Svi momci su mladi i žele svoj milijun dolara. Low kick udarce koristit ću samo kada ću biti 100% siguran da ga Miller neće blokirati kako se ne bih ozlijedio. Jedan blok moze vas koštati ozljede zbog koje kad se ohladi kasnije ne možete stati na nogu. Ovo je definitivno najveći kick boks turnir na svijetu, održava se u mom gradu i to je nešto neponovljivo. Za boksački dio pomoći će mi Stipe Drviš koji mi drži fokusere, a njegove kontre nakon mojih odrađenih kombinacija su mi zlata vrijedne", rekao je Filipović na kraju.

 

Ovo je prvi put u historiji da se završnica K-1 turnira održava izvan Japana. U izboru grada domaćina Zagreb je nadmašio New York. Prodaja karata će početi 1. februara, a cijene ulaznica su već od 100 kuna što je za K-1 veoma povoljno. U ringu će se opet pojaviti i Michael Buffer, najpoznatiji svjetski najavljivač mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.