Čudesnoj Bosanki su dali muškarca u oktagon i nije se dobro proveo

Nevjerovatna Julija Pajić

Čudesnoj Bosanki su dali muškarca u oktagon i nije se dobro proveo

M. Šljivak

Julija Pajić sve je popularnija u MMA svijetu.


Djevojka sa njemačkom adresom koja rado ističe da je bosansko-crnogorska borkinja jedna je od najvećih talenata u svijetu MMA sporta i predviđa joj se velika karijera.

Julija se često nađe na sparingu sa muškaricma. Iako prima žestoke udarce to je ne zaustavlja da ide samo prema naprijed, a nedavno se i našla u oktagonu sa muškarcem.

On se nije dobro proveo. Julija je dominirala kroz borbu i na kraju je odnijela pobjedu.

U profesionalnoj MMA karijeri Pajić je na omjeru 3-0. Potpisala je ugovor i sa Bellatorom i uskoro bismo je mogli gledati na velikoj sceni.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CB6V1-VIJ-Y/[/instagram]

Gdje god da se pojavi privlači veliku pažnju zbog tetovaža koje ima, visoka je preko 180 centimetara i zaista je prava zvijezda u najavi.

Top Komentari

user1599499530
Ovaj je veca picka od nje...
7 0
ciler
Šta je ovo majke ti... Ako je ovaj borac... Nigdje veze...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi