Damir Beljo: Od druge runde boksao sam s puknutom tetivom!

Naš boksač i ozlijeđen do 25-te pobjede u profi karijeri

Damir Beljo: Od druge runde boksao sam s puknutom tetivom!

Naš najbolji boksač Damir Beljo uspješno je sinoč u zagrebačkoj Areni odradio svoj povratnički meč nakon duže stanke izazvane ozljedama. Čvrsti Poljak Paszkowsky ipak nije odolio udarcima i napadima mostarskog bombardera pa nakon 10 rundi borbe za sudije dileme nije bilo.

Svaka od deset rundi otišla je na stranu našeg borca pa na kraju borbe nije bilo nikakve dileme, za SportSport.ba Beljo je otkrio slijedeće: "Hvala Bogu, pobijedio sam i to je najvažnije. Tijekom druge runde u lijevom bicepsu je došlo do puknuća tetive tako da sam faktički cijeli meč odradio samo s desnom rukom. Da sam ostao zdrav vjerujem da bih ga nokautirao i prije isteka desete runde, ali ne žalim se ni ovako, cilj je ostvaren.

Na zavidnih si 25-0 u profi karijeri, znaš li možda ime slijedećeg protivnika?

"Iskreno, u ovom trenu ne znam ništa. Ono što želim je da se dobro odmorim i provedem vrijeme s sa svojom obitelji, te saniram ove ozljede,  a što se tiče toga što dalje, vjerujem da će se sve brzo znati. Ovo je vrijedna pobjeda protiv dobrog protivnika. Najvažnije je da sam pobijedio i da sam opet tu - rekao je Damir Beljo za SportSport.ba jutro nakon povratničkog trijumfa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi