UFC borac mjesecima bio razdvojen od kćerke, a njihov susret nešto je nevjerovatno
Foto - Screenshot

Dan Hooker nakon sedam mjeseci vidio dijete

UFC borac mjesecima bio razdvojen od kćerke, a njihov susret nešto je nevjerovatno

Midhat Šljivak

Novozelandski MMA borac Dan Hooker mjesecima nije mogao vidjeti kćerku zbog oštrih pravila njegove države o ulasku u zemlju zbog pandemije.

Hooker je u septembru prošle godine stigao u Sjedinjene Američke Države. Odlučio je tamo boraviti dok se ulazak u Novi Zeland ne olakša jer nije mogao stalno boraviti u dugotrajnoj izolaciji.

Sedam mjeseci kasnije Hooker se vratio kući. Srceparajuće je izgledao susret s njegovom kćerkicom koja je jedva dočekala da vidi tatu.

Njihov susret na aerodromu je nešto je na što čovjek ne može ostati ravnodušan.

Dan Hooker je u prethodnih sedam mjeseci odradio tri borba. Jednu je dobio, a dvije izgubio, posljednju proteklog vikenda u Londonu od Arnolda Allena.

Ovo mu je bio povratak u perolaku kategoriju nakon što je godinama važio za jednog od najboljih boraca lake kategorije.

Ovaj 32-godišnjak trenutno je u karijeri na omjeru od 21 pobjede i 12 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti