Ovaj čovjek je mašina: White saopštio da se Khabib borio sa slomljenim stopalom

Nije želio da se povuče

Ovaj čovjek je mašina: White saopštio da se Khabib borio sa slomljenim stopalom

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov pobijedio je Justina Gaethjea sa slomljenim stopalom.

Saopštio je to na press konferenciji prvi čovjek UFC-a Dana White.

"Mirisalo je na iznenađenje večeras zbog načina na koji je reagovao na vaganju, kako je izgledao pri izlasku. Teško je disao, ali wow", rekao je White i nastavio je:

"Zbog svega što je prošao svi sretni smo što smo ga uopšte gledali večeras. Nisam znao da se borio sa slomljenim stopalom. Slomio ga je prije tri sedmice, dva slomljena prsta i kost u nozi. Tako su mi rekli. Nikome nije rekao. On je jedan od najžešćih momaka na svijetu", rekao je White.

Top Komentari

mile
Hahahahah...pa je ne vidju da mu je stopalo natjeklo...kakvi ste prevaranti Dana White
2 11
dinass
Da je slicno uradio Mekregor glumac ljubio bi mu noge, najvise je UFC profitirao sa povlacenjem Kabiba jer ce sad titulu moci dati nekom cirkusantu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi