DC iz šampionskih MMA rukavica među kečere?

Ponuda na stolu

DC iz šampionskih MMA rukavica među kečere?

M. Šljivak

Sve se više borilačkih zvijezda odlučuje na karijeru u WWE federaciji, odnosno popularnim kečerima.

Ronda Rousey je najveća zvijezda koja je prethodnih godina našla svoj put u najelitnijoj promociji, a ranije je to učinio i Brook Lesnar.

Posljednji koji je otišao je legendarni Cain Velasquez. Ipak, on se odlučio na meksičku promociju, a njegov prijatelj i doskorašnji šampion UFC-ove teške kategorije Daniel Cormier, mogao bi u WWE.

Cormier je proteklog vikenda izgubio pojas od Stipe Miočića. Odmah potom je najavio mogućnost odlaska u penziju, a to želi iskoristiti prvi čovjek WWE federacije Vince McMahon.

Spreman je angažovati DC-ja, te organizovati obračun protiv Brooka Lesnara u WWE federaciji. To bi sasvim sigurno izazvalo veliku pažnju, jer su mnogi tražili njihov obračun u UFC-u.

DC međutim još nije donio konačnu odluku. Najavio je da će razmisliti i razgovarati sa porodicom o svemu, ali sa 40 godina je WWE vjerovatno pravi izbor umjesto kaveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi