Denis Marjanović slavio nokautom protiv Panga

Završen spektakl u Laktašima

Denis Marjanović slavio nokautom protiv Panga

Dž. Mrakić

Bosanskohercegovački Denis Marjanović slavio je u borbi večeri na K-1 eventu u Laktašima, koji je održan u organizaciji WFL-a.

Marjanović je bio bolji u sve tri runde od Iwana Panga (Kurakao), a da je kvalitet definitivno na njegovoj strani potvrdio je i nokautom u posljednjoj rundi.

Inače, što se tiče ostalih bh. boraca na ovom eventu, pobjedu je upisao još Igor Emkić, koji je jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv Dennisa Ipeme (Holandija)

Hasan Toy tehničkom nokautom slavio je protiv Albina Fajkovića, dok je Elmir Mehić poražen odlukom sudaca 1:2 od Holanđanina Donegija Abene.

Pored ovih, održane su još dvije profesionalne borbe u kojima su učestovovali Mladen Kujundžić i Marko Adamović, međutim borci iz regije se baš i nisu sinoć proslavili. 

Kujundžić (Hrvatska) je izgubio od Holanđanina Fabija Kwasija tehničkim nokautom, dok je predstavnika Srbije Adamović podijeljenom odlukom sudaca porazio Portugalac Marvin Monteiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.