Denis Stojnić ne učestvuje na FFC-u

Stojnić povrijeđen

Denis Stojnić ne učestvuje na FFC-u

M. Šljivak

Najbolji bh. MMA borac Denis Stojnić zbog zdravstvenih razloga neće učestvovati na borilačkoj manifestaciji FFC 11, koja će se 4. aprila održati u osječkoj dvorani Gradski vrt gdje se trebao boriti protiv Eddieja Sancheza.

"Žao mi je što je ovako ispalo. Jednostavno doktori su mi zabranili da se borim i već nekoliko dana sam prestao sa treninzima. Borbu protiv bivšeg UFC borca Sancheza najvjerovatnije ću imati u julu. Potom bi trebao odmjeriti snage u revanšu s Ricco Rodriguezom", rekao je Stojnić. 

Denisu je posebno drago što će i njegov brat Dado u narednom periodu imati nekoliko mečeva i vjeruje da će 2014. godina u borilačkim sportovima u našoj zemlji biti u znaku braće Stojnić. 

"Dado je imao pozive nekoliko odličnih borilačkih organizacija, ali trebao bi ostati ostati u Golden Gloryju. Tamo bi u aprilu trebao imati završne pripreme za veoma zanimljiv meč. Ime protivnika neka ostane još malo tajna. Vjerujem da će Dado napraviti veliku karijeru i na najbolji način promovirati našu zemlju", kaže naš najbolji MMA borac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.