Denis Stojnić protiv Eddieja Sancheza

U Domu mladih

Denis Stojnić protiv Eddieja Sancheza

Midhat Šljivak

Denis Stojnić imat će nakon duže pauze meč u Sarajevu. Naime, u subotu, 19. oktobra, najbolji MMA borac nastupit će na turniru "Braća Kadić" u Domu mladih.

"Želio sam u Sarajevo dovesti svjetsko ime iz svijeta MMA, a prva želja mi je bio Jeff Monson. Pregovorali smo s njegovim menadžmentom, ali nažalost on ne dolazi u bh. prijestolnicu. Na kraju smo dogovorili dolazak odličnog američkog borca Eddieja Sancheza", govori Stojnić, te dodaje:

"Mislim da je I on jedno veliko ime. Dobro sam upoznat sa njegovim kvalitetom, ali vjerujem u sebe i siguran sam u pobjedu. Turnir "Braća Kadić" bit će pravi borilački spektakl. Pored mene, nastupit će i brat Dado, Damir i Bojan Mihajlović... Posjetioci u Domu mladih moći će 19. oktobra vidjeti mečeve u boksu, K-1 i MMA"; kaže Stojnić.

Eddie Sanchez u karijeri ima 20 MMA borbi, od čega je 13 dobio a sedam izgubio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.