Nije sve u veličini: Ogromni Rus pao nakon jednog udarca

Gromada od 178 kilograma

Nije sve u veličini: Ogromni Rus pao nakon jednog udarca

Midhat Šljivak

Ruske borilačke organizacije često znaju organizovati poprilično nevjerovatne borbe.

Tako je prije nekoliko dana organizovan meč između 178 kilograma teškog Denisa Vildanova, zvanog Big Daddy i 70 kilograma lakšeg Maxa Scherbakova.

Bio je ovo revanš meč iz prošle godine kada je Vildanov slavio nokautom u prvoj rundi, a interesantno je da je tada imao nevjerovatnih 200 kilograma.

Godinu dana kasnije Vildanov je smršao, ali i dalje je ogroman. Međutim, težina i veličina mu ovog puta nije pomogla jer je Big Daddy završio u nokautu nakon jednog udarca.

Protivnik je hrabro krenuo u borbu, pogodio je dva puta u tijelu, a zatim ga je prvi udarac u glavu poslao na pod te se ogromni Rus nije više podigao.

Pogledajte snimak borbe koja je trajala samo 15-ak sekundi i koja je dokaz da biti ogromni div u ringu ne znači apsolutno ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi