Dobri rezultati bh. džudista

Dobri rezultati bh. džudista

A. Beganović
Teme:

Proteklog vikenda u Grčkoj održano je Balkansko džudo prvenstvo za juniore i kadete (muškarce i žene) na kojem su bh. reprezentativci ostvarili dobre rezultate, saopšteno je iz Džudo saveza BiH.

U konkurenciji juniora prva mjesta su osvojili Stefan Šiljegović i Ljubiša Milanović, druga mjesta Nemanja Majdov i Petar Zadro, dok je Eldin Omerović osvojio treće mjesto. 

Selma Sejdinović, Sabina Haračić, Milica Savić i Saška Trkulja osvojili su treća mjesta u konkurenciji juniorki.

Petar Zadro i Harun Sadiković bili su prvi u kadetskoj konkurenciji, Nasul Mešinović, Muris Ismailović i Slobodan Đorda bili su drugi, dok su treća mjesta osvojili Nikola Mišković, Nemanja Majdov i Nemanja Arsenović.

U konkurenciji kadetkinja prvo mjesto osvojila je Ivana Rikalo, druga je bila Irena Biletić, a treća Milica Bodirogić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.