Ušle u oktagon, potukle se, a zatim 'počastile raju'
Dory i Karina Pedro zvijezde su sajtova za odrasle i odlučile su se dati običnoj raji razloga da dođu gledati mečeve

Dory i Karina u akciji

Ušle u oktagon, potukle se, a zatim 'počastile raju'

M. Šljivak

Češka promocija The Freak Wars održala je prethodne sedmice event na kojem su veliku pažnju privukle prsate ljepotice i zvijezde sajtova za odrasle Dory i Karina Pedro. One su počastile publiku pokazujući grudi pred i nakon borbe.

The Freak Wars je nova organizacija koja je nastala u Češkoj Republici. Bavi se organizacijom borbi poznatih ličnosti i kao većina drugih izaziva veliku pažnju zbog osoba koje se pojavljuju.

Pažnju na prethodnom eventu privukle su zvijezde sajtova za odrasle Dory i Karina Pedro. One su pred i nakon borbe odlučile 'počastiti raju'.

Ova dvije češke ljepotice bez ikakvog oklijevanja su pokazale grudi. Prvo su to učinile tokom sučeljavanja s protivnicama, a zatim i nakon meča.

"Ovo nisam očekivao. Iznenadile su me", jedan je od komentara zadivljenog fana na društvenim mrežama.

Još je dosta sličnih komentara. Dosta je onih koji su zadivljeni onim što su vidjeli i ovo je bilo čisto 'za raju' od strane ovih djevojaka.

Oglasi

One već dugo svoje usluge nude na brojnim sajtovima za odrasle. Tu se naravno plaća pristup snimcima i golišavim fotografijama, pa su na ovaj način odlučile da povećaju interes za sebe.

Nema dileme da su uspjele u tome. Dva puta su pokazale gole grudi, bacile su publiku u trans i izazvale su ogromnu pažnju širom Evrope.

OVDJE pogledajte scene nakon borbe. Nije za publiku koja je mlađa od 18 godina. OVDJE pogledajte i drugi snimak.

Naravno, nije ovo prvi put da borkinje pokazuju grudi javno. Bilo je dosta slučajeva i ranije i uvijek su cure koje to čine postajale dosta popularnije.

Dory i Karina nisu profesionalke što se borbe tiče. Ipak, u drugim stvarima jesu i to je svima apsolutno jasno.

Pažnju su svakako privukle i to bi im moglo donijeti poprilične cifre.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije