Dos Santos: Želim nokautirati Overeema

Dos Santos: Želim nokautirati Overeema

Jučer je objavljen datum okršaja između Juniora dos Santosa i Alistaira Overeema, a prvak u teškoj kategoriji rekao je da želi nokautom slaviti nad holandskim borcem.


"Jako sam sretan jer držim pojas u svom vlasništvu i želim da tu ostane. Zadovoljan sam svojom karijerom, te želim nastaviti u ovom ritmu. Napokon sam se oporavio od ozljede koljena, mnogo treniram i jedva čekam nove izazove", rekao je Junior dos Santos, te se osvrnuo na borbu protiv Overeema:

"On je jako opasan i snažan momak, u svakom slučaju veliki izazov za mene. Mislim da se nećemo mnogo boriti u parteru, iako je meni svejedno. Vjerujem u svoje mogućnosti, smatram da mogu pobijediti i ići ću na nokaut."

Bobra između dos Santosa i Overeema na rasporedu je 26. maja u Las Vegasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.