Džeko: Adnane, obraduj nas novom pobjedom!

Svi smo uz Felixa Sturma

Džeko: Adnane, obraduj nas novom pobjedom!

Edmir Škorić

Adnan Ćatić alias Felix Sturm, njemački bokser bh. korijena, večeras protiv Britanca Matthewa Murrayja brani titulu svjetskog prvaka, a sreću mu je i novu pobjedu poželio naš reprezentativac Edin Džeko.

Edin je već ranije pratio Ćatićeve nastupe, pa je svom prijatelju i putem svoje službene internetske stranice edindzeko.ba zaželio sreću.

"Vjerujem da će svi Bosanci i Hercegovci pogledati meč, a i ja ću biti među njima, s obzirom na to da će direktan prenos borbe biti i na Sky TV", poručio je Edin, koji je izrazio žal što neće moći uživo pratiti nastup 32-godišnjeg boksera.

"Žao mi je što ovaj put nemam priliku biti pored Ćatićevog ringa, ali našem Adnanu želim mnogo sreće i znanja u večerašnjoj borbi. Uvjeren sam da će da uspjeti još jednom obradovati naciju i pokazati da je najbolji bokser u svojoj kategoriji".

"Razgovarali smo i preko telefona i unaprijed mu se zahvaljujem što će me pozdraviti iz ringa. Velika mi je čast što ga poznajem, a još veća što smo prijatelji.Sretno Adnane, držim ti fige. Obraduj nas novom pobjedom! Tvoj feliki fan, Edin Džeko!", dodao je napadač Manchester Cityja.

Svi se, naravno, nadamo pobjedi našeg šampiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.