Plava bombarderka ismijava Suandersa što je predao borbu: "Zbog toga? Ne zezajte me!"

Nije se suzdržala

Plava bombarderka ismijava Suandersa što je predao borbu: "Zbog toga? Ne zezajte me!"

Admin Čaušević

Pred više od 73.000 gledatelja Canelo Alvarez je objedinio naslove svjetskog prvaka u supesrednjoj kategoriji i to poslije predaje Biillyja Joea Saundersa. 

Alvarez je WBO pojasu dodao i one po WBA i WBC verziji nakon što je natjerao Saundersa da mu preda borbu u 8. rundi borbe održane u Teksasu.

Meksikanac je zadao Britancu opasan udarac u desno oko koje se tom prilikom i zatvorilo, pa je Saundersov tim bio primoran da prekine borbu, a bokser je prebačen u bolnicu.

Mnogi ljubitelji boksa su nakon toga optužili Saundersa da mu fali srčanosti i želje za borbom bez bozira što je imao vidnu povredu oka.

Oglasi

Među onim koji su ismijali britanskog boksera našla se i Ebanie Bridges koja je u aprilu prikom borbe protiv Shannona Courtenay također imala zatvoreno oko, ali je uspjela kompletirati cijeli meč.

"Ne govorite mi da je prekinuo zbog oka", napisala je Plava Bombarderka, nakon čega se zapitala da li je BJS uopšte bio u borbi.

Inače, australska bokserska je izgubila svoj meč od Courtenay.

Top Komentari

bistrik87
ma vise i borci postali manekeni
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi