)
Zvijer teško povrijeđena na treningu: Eddie Hall završio na operaciji
Foto - Screenshot

Mišić je samo pukao

Zvijer teško povrijeđena na treningu: Eddie Hall završio na operaciji

Midhat Šljivak

Jedan od najsnažnijih ljudi svijeta, Britanac Eddie Hall, doživio je tešku povredu zbog koje mora pauzirati sa treninzima.

Iako je Hall žestoko trenirao za boks meč protiv čuvenog Hafthor Bjornsson, poznatijeg kao Planina iz Game of Thronesa, na kraju od te borbe neće biti ništa.

Zbog teške povrede bicepsa Hall je prinuđen stati sa treninzima i podvrgnut je operativnom zahvatu.

[twitter]https://twitter.com/MTKGlobal/status/1419328823947059204[/twitter]

Oporavak će trajati nekoliko mjeseci. Borba zakazana za 18. septembar je otkazana i vjerovatno će se pokušati naći novi termin.

Podsjetimo, boks meč Bjornssona i Halla dogovoren je nakon što je Islanđanin srušio Hallov rekord od 500 podignutih kilograma. Digao je kilu više i postavio je novi rekord.

Zaista je šteta što neće doći do borbe ovih strongmana jer bi to sasvim sigurno privuklo ogromnu pažnju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti