Nova predstava zgdone bokserke: Skinula se u grudnjak i gaćice, pa se ogrnula šalom Leedsa

Australka je opet hit

Nova predstava zgdone bokserke: Skinula se u grudnjak i gaćice, pa se ogrnula šalom Leedsa

Edmir Škorić

Publika definitivno ima razloga za zadovoljstvo.

Australka Ebanie Bridges (34) je u proteklih nekoliko mjeseci postala planetarno popularna, što zbog borbi, što zbog svog ataktivnog izgleda i nekih neobičnih poteza.

Na svakom koraku privlači pozornost, najviše prilikom vaganja, što je ponovo bio slučaj.

Prije borbe s Miley Ganglof je na vaganje stigla u trenerci, a onda se skinula, pa je ostala u gaćicama i grudnjaku. Naravno, nije bilo moguće ne primijetiti njene atribute.

Nakon što je odradila vaganje, nasmijala se i dodatno podgrijala atmoferu, a onda se ogrnul šalom Leeds Uniteda, otkrivši tako ko joj je omiljeni tim.

Bridges je prije početka profesionalne karijere radila kao nastavnica matematike u jednoj srednjoj školi u Sydneyju i uvijek je zbog izgleda privlačila poglede.

"Uvijek privlačim poglede bez obzira da li boksujem ili predajem matematiku", rekla je nedavno Plava bombarderka.

Top Komentari

Damiroff
Ovo su tekstovi gdje novinari na ss.ba blistaju.
3 0
E.Car
Daje li časove matematike!!!! Volio bih ponoviti gradivo iz srednje!!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi