Evans i Sonnen novi izazivači

UFC on Fox 2

Evans i Sonnen novi izazivači

Teme:

Protekle noći održan je event UFC on Fox 2, a Rashad Evans i Chael Sonnen slavili su nad svojim protivnicima i tako postali novi izazivači prvaka u svojim kategorijama.

Najzanimljivija borba večeri bila je ona između Evansa i Phil Davisa, a Evans je nakon pet rundi trijumfovao jednoglasnom odlukom sudaca. Chael Sonnen je teže no što je očekivano pobijedio Michaela Bispinga.

UFC-ov šoumen je na kraju proglašen pobjednikom od strane sudaca. Borba se odvijala uglavnom u stand up-u, a kada je Sonnen uspio oboriti protivnika nastupila je dominacija, koja je na kraju vjerorovatno i presudila kod sudaca.

Treći meč večeri bio je onaj između Demiana Maie i Chrisa Weidman, a potonji je trijumfovao odlukom sudaca. U uvodnom dijelu večeri viđeno je nekoliko zaista lijepih i kvalitetnih borbi, prije svega meč između Lavara Johnsona i Joeyja Beltrana. Johnson je nokautirao svog protivnika u prvoj rundi.

Rezultati glavnih borbi:
Rashad Evans defeated Phil Davis by Jednoglasna odluka sudaca (50-45,50-45,50-45)
Chael Sonnen defeated Michael Bisping via Jednoglasna odluka sudaca (30-27, 29-28, 29-28)
Chris Weidman defeated Demian Maia via Podjeljena odluka sudaca (29-28, 28-29, 29-28)

Rezultati uvodnih borbi:
Evan Dunham def  Nik Lentz via TKO – R 2, 5:00
Michael Johnson def Shane Roller by Jednoglasna odluka sudaca (29-28,29-28,29-28)
Mike Russow def Jon Olav Einemo via Jednoglasna odluka sudaca (29-28, 29-28, 30-27)
Cub Swanson defeated George Roop via TKO (udarci) – R 2, 2:22
Charles Oliveira defeated Eric Wisely via Prisiljavanje na predaju (kneebar) – R 1, 1:43
Lavar Johnson def Joey Beltran by KO – R 1, 4:24
Chris Camozzi def Dustin Jacoby by Prisiljavanje na predaju (guillotine) – R 3, 1:08

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.