Je li 'najbogatiji' na svijetu ostao bez novca? "Švorc je, potrošio je novac na žene"

Jake Paul prozvao Floyda Mayweathera

Je li 'najbogatiji' na svijetu ostao bez novca? "Švorc je, potrošio je novac na žene"

M. Šljivak

Čuveni bokser Floyd Mayweather (45) poznat je kao jedan od najbogatijih sportista svijeta.

Često je Floyd privlačio pažnju zbog skupocjenih stvari koje posjeduje. Najskuplja igračka je sat od 18 miliona dolara, a kupanje u novcu svakodnevno prikazuje na društvenim mrežama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cewr_GXvBIZ/[/instagram]

Međutim, poznata javna ličnost i samoprozvani borac Jake Paul tvrdi da je Floyd švorc i da je potrošio bogatstvo na žene.

"Floyd Mayweather je švorc. To vam stalno govorim. Vjerovatno je potrošio sav novac na djevojke kojima plaća da budu oko njega", rekao je Jake Paul.

Trenutno je The Money 'težak' 450 miliona dolara, a tokom karijere je navodno zaradio više od milijardu dolara.

I ranije su se pojavljivale vijesti da je čuveni bokser potrošio svo bogatstvo. Zbog toga navodno i organizuje egzibicione mečeve kako bi uzeo bilo kakav novac, no on je često opovrgavao da nema novca i objavljivao je fotografije bogatstva na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Floyd Mayweather je u profesionalnoj karijeri na omjeru od 50-0. Posljednji meč je imao 2017. godine protiv Conora McGregora kojeg je lako riješio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi