Floyd se pohvalio zaradom: Gomila novca na sjedištu skupocjenog Rolls Roycea
Legendarni Amerikanac nije imao nikakve milosti prema 21 godinu mlađem Japancu (Foto: EPA)

Uzeo devet miliona dolara za dvije minute

Floyd se pohvalio zaradom: Gomila novca na sjedištu skupocjenog Rolls Roycea

Midhat Šljivak

Tenshin Nasukawa tri puta je za dvije minute letio na pod, pa je njegov ugao odlučio prekinuti meč protiv bokserske legende Floyda Mayweathera.

Iako je stariji 21 godinu od protivnika, The Money je potpuno uništio japansku kickboxing zvijezdu, a za nešto više od dvije minute u ringu Amerikanac je zaradio devet miliona dolara.

Naravno, Floyd se zaradom odlučio pohvaliti i na društvenim mrežama. Tako je na Instagramu pokazao hrpu novca na sjedištu svog skupocjenog Rolls Roycea, a to je samo dio novca od najlakše milionske zarade u karijeri.

Nasukawa je prije borbe bio uvjeren da će dobiti Mayweathera, iako nije mogao koristiti kickboxerske tehnike. Ipak, na kraju je doslovno ponižen pred 37.000 gledalaca u Saitami, a Floyd je na kraju kući otišao sa osmijehom.

"Još uvijek smo obojica neporaženi. Ovo smo napravili zbog zabave. Tenshin je veliki šampion, a ja sam još uvijek u penziji. Glavu gore Tenshin, podržite ga ljudi. On je sjajan momak, sjajan borac i veliki šampion", poruka je Floyda Mayweathera mladom Japancu.

Nasukawa je u karijeri na omjeru od 32-0, dok je Floyd Mayweather na omjeru od 50-0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi