Floyd uživao u hrpi novca sa atraktivnim Japankama, pa objavio spektakularan povratak

Ponovo protiv Pacquiaa?

Floyd uživao u hrpi novca sa atraktivnim Japankama, pa objavio spektakularan povratak

Midhat Šljivak

Jedan od najboljih boksera svih vremena Floyd Mayeather JR najavio je povratak boksu.

Floyd se nalazi u Japanu gdje promoviše svoj TMT brend, a kao i uvijek iskoristio je šansu da se sa atraktivnim djevojkama valja u hrpi novca kojeg je bilo na sve strane.

Nakon što je slobodno vrijeme iskoristio za provod u Tokyju u večernjim satima je naletio na još jednu boksersku legendu Mannyja Pacquiaa.

Slavni duo je potom razmijenio nekoliko provokativnih riječi, a zatim je na Instagramu Mayweather najavio povratak u decembru i borbu protiv Filipinca.

"Vraćam se u borbi protiv Mannyja Pacquiaa ove godine. Još jedna devetocifrena isplata", napisao je Mayweather.

Borba između ovog dua bi se prema američkom bokseru trebala desiti u decembru ove godine i ako do nje dođe sigurno da će obračun biti spektakularan.

Mayweather je posljednji meč odradio u augustu prošle godine kada se vratio iz penzije kako bi začepio usta Conoru McGregoru i upisao 50. pobjedu u karijeri (50-0).

Pacquiao je već jednom poražen od Floyda i to u maju 2015. godine kada je izgubio jednoglasnom odlukom sudija.

View this post on Instagram

I’m coming back to fight Manny Pacquiao this year. Another 9 figure pay day on the way @mayweatherpromotions

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti