Fotografija UFC zvijeri iz 2012. godine: Spavao sam u šumi i imao samo ovu odjeću...
Foto - Instagram

Ngannou se sjeća starih vremena

Fotografija UFC zvijeri iz 2012. godine: Spavao sam u šumi i imao samo ovu odjeću...

M. Šljivak

UFC zvijezda Francis Ngannou objavio je danas fotografiju od prije osam godina.

Kamerunac, koji je slučajno završio u MMA sportu, te je sada strah i trepet za sve, stigao je u Francusku 2013. godine i bio je beskućnik sve dok ga nije otkrio njegov prvi trener i život mu je tako spašen.

Podsjetio se Ngannou kroz šta je sve prošao u proteklih osam godina i objavio je fotografiju iz decembra 2012. godine.

"Ovo je bilo u decembru 2012. godine. Još uvijek sam bio u Tangieru u Maroku i pokušavao sam ući u Evropu. Spavao sam u šumi i imao sam samo ovu odjeću. Ipak, imao sam samopouzdanje i snove. To mi je bila najveća snaga i dovelo me tamo gdje sam danas. Ne dajte da vam neko uzme snove i samopouzdanje ili da vam kaže da ne možete uspjeti bez nečije pomoći", rekao je Kamerunac.

Ngannou je trenutno na omjeru od 15-3 u karijeri i definitivno je najveći nokauter svijeta u ovom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi