Froch: McGregor može da pobijedi Mayweathera
Foto: EPA

Bliži se "borba stoljeća"

Froch: McGregor može da pobijedi Mayweathera

  Za 26. august u Las Vegasu je zakazana "borba stoljeća" između Floyda Mayweathera i Conora McGregora. 

Nakon što je predsjednik UFC-a Dana White izjavio kako je pesimističan kada je riječ o šansama McGregora, oglasio se i nekadašnji britanski bokser Carl Froch koji, ipak, veće šanse daje mlađem Ircu. 

Froch je izjavio kako McGregor može iznenaditi Mayweathera.

"Svi očekuju da Mayweather pobijedi, ali McGregor ima 29 godina. Mlad je, spreman, gladan i pun samopouzdanja", izjavio je Froch, te se osvrnuo na činjenicu da će to McGregoru biti prvi profesionalni bokserski meč.

"Znam da McGregor nije bokser, on je borac u kavezu, ali Mayweather možda ne bude spreman od početka i možda ga nešto zatekne. O tome mora da brine. Bez obzira na sve, uvjeren sam da nas čeka fantastičan meč", riječi su Frocha koji se od boksa oprostio 2015. godine. 

Podsjetimo, meč će se održati u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti