Glory 58 donio jedan od najbrutalnijih nokauta ove godne

Spektakl u Chicagu

Glory 58 donio jedan od najbrutalnijih nokauta ove godne

M. Šljivak
Teme:

Glory 58 priredba koja je sinoć održana u Chicagu donijela je zaista dobre mečeve i jedan od najbrutalnijih nokauta posljednjih mjeseci.

U polufinalnom meču turnira velter kategorije Troy Jones je brutalno high kickom nokautirao Caseyja Greena i doslovno ga je uspavao već u prvoj rundi.

Ovaj potez je na kraju pokupio sve simpatije publike, a treba istaći da je u glavnoj borbi večeri Alex Pereira odbranio naslov srednje kategorije pobjednom nad Simonom Marcusom jednoglasnom odlukom sudija.

Dosta pažnje privukao je i meč teške kategorije između Benjamina Adegbuyija i Jahfarra Wilinsa, a na kraju je Adegbuyi upisao pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi