Hadžić debitovao pobjedom

Bh. bokser slavio

Hadžić debitovao pobjedom

Bosanskohercegovački bokser Memnun Hadžić u svom prvom profesionalnom meču večeras je u dvorani KSC Ilidža  na poene savladao Slavišu Berišu iz Srbije.

Najbolji sportista BiH u 2008. godini  slavio je u superteškoj kategoriji jednoglasnom odlukom sudaca. U sve četiri  runde  Hadžić je bio bolji borac, a početkom druge iskusnog protivnika, koji je karijeri zabilježio 25 profesionalnih mečeva,  snažnim desnim krošeom  poslao je  na pod.

U amaterskoj karijeri 28-godišnji  Hadžić bio je osvajač bronze na Evropskom prvenstvu u Liverpoolu, prvog evropskog seniorskog odličja u historiji bh. boksa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.