Ratoborni Hasbulla prijeti: "Naredni put kad ga vidim bit će nokautiran"
Foto - Screenshot

Abdu Rozik dobio upozorenje

Ratoborni Hasbulla prijeti: "Naredni put kad ga vidim bit će nokautiran"

M. Šljivak

Čuveni Dagestanac Hasbulla Magomedov stekao je veliku popularnost širom svijeta, a njegova moguća borba protiv rivala Abdu Rozika je nešto što se s nestprljenjem čeka.

Hasbulla je prethodnih godina šaljivim snimcima na društvenim mrežama oduševljavao javnost. Ipak, najviše pažnje privlačila je potencijalna borba protiv Abdu Rozika za koju su se dugo vršili pregovori.

Često je dolazilo do sukoba između dvojice tinejdžera koji imaju probleme s rastom. Bilo je i fizičkog kontakta, ali do borbe nikada nije došlo.

Ipak, Hasbulla se nada da će u budućnosti imati priliku da se bori s 'neprijateljem' i poručio je da će Abdu Rozika nokautirati kada ga vidi naredni put.

"Nokautirat ću ga naredni put kada ga vidim", rekao je Hasbulla i zatim je dao prijedlog za borbu.

"Šta mislite o ovoj opciji? Zatvorite nas u sobu, zaključajte vrata i samo jedan može izaći. Drugi će ostati na podu", poručio je Hasbulla.

Ronaldo se slikao s Hasbullinim zakletim neprijateljem, "mališa" mu nije ostao dužan

Hasbulla Magomedov nije neko ko simpatiše Cristiana Ronalda, naročito ne sada kada se Portugalac uslikao sa njegovim "zakletim neprijateljem" Abduom Rozikom.

"Ne bih trebao da marim puno za Ronalda, ipak sam ja poznatiji od njega. Jedina stvar koju on radi na utakmici je dodavanje lopte", rekao je Hasbulla.

Poznato je da ovaj 19-godišnjak ima rijetki genetski poremećaj, odnosno patuljastog je rasta, te je za kratko vrijeme postao prava internet senzacija.

Hasbulla danas zarađuje oko 100.000 eura mjesečno od društvenih mreža, a svoju popularnost očito zna kako iskoristi.

Top Komentari

emanuelmacron
ja nista nekontam,mizerija ,pa nasta je svijet spao,ovo vijesti ,ovo zanimljivo,cemu tezi ovaj svijet,pricat o ovom kao neznam,boze gluposti,debilizam za debile,
2 1
Arnel21
Legenda mala hahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi