Haye i Chisora odradili vaganje

Dva dana do toliko očekivane borbe

Haye i Chisora odradili vaganje

M. Maksimović

Dva dana su ostala do borbe koja bi prema najavama trebala razbiti monotoniju teške kategorije. Monotoniju braće Klitschko i njihovog  izbora protivnika. To je toliko najavljivana borba između Davida Hayea i Derecka Chisore.

Okršaj koji privlači pažnju još tamo od one tučnjave koja se dogodila u februaru mjesecu nakon meča Vitali Klistchko - Dereck Chisora. Već tada je prije meča i u ringu, Chisora skrenuo pažnju na sebe svojim ponašanjem, a onda mu ti nije bilo dosta, pa se ''zakačio'' sa Hayeom. Britanci su ''namirisali'' spektakl, lovu, pe su u subotu očekuje 30.000 gledalaca na stadionu West Hama.Na prvoj presici ova dva boksera dijelila je ograda, baš kao i na sučeljavanju odnosno vaganju.


''David uglavnom samo priča, priča, svima je postao dosadan. To je princezica koja se ne pojavljuje u medijima, nakon subote će tražiti da boravi na planeti zemlji, nakon moje pobjede. Ja sam pravi šampion, ne Haye'' u svom stilu je poručio Chisora. Haye nije odgovorio jer se nije pojavio na prvoj presici kojom se najavljuje meč.Razlog je vrlo zanmljiv, Haye je prespavao presicu.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti