Haye sada izaziva starijeg Klitschka

Prvak prvo mora ući u parlament

Haye sada izaziva starijeg Klitschka

M. Maksimović

Nakon pobjede nad Manuelom Charrom pojavile su se špekulacije kako se Vitali Klitschko povlači sa ringa, kako se okreće politici.Stariji Klistchko ide u izbore za parlament, kao član opozicije, ali će vrlo vjerovatno nakon toga ponovo u ring.

Ta borba bi mogla biti posljednja u karijeri, a protivnik bi mogao biti David je prošle godine izgubio od mlađeg Klitschka, a onda je ove godine nokautirao Chisoru u petoj rundi. Ta pobjeda mu je vratila samopouzdanje, pa je ponovo u svom stilu:

 

''Vitali bi se trebo sramiti subotnje predstave. Ono je bilo loše, protiv mene ne bi izdržao niti šest rundi'' hrabro je poručio Britanac. Ostaje pitanje kako će reagovati Ironfist

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.