Nevjerovatno: Borkinja gola došla na vaganje pred meč
Foto - Screenshot

Šokirala je sve

Nevjerovatno: Borkinja gola došla na vaganje pred meč

Midhat Šljivak

Borkinja Helen Peralta pojavila se gola na vaganju pred meč s Poliane Bothelho.

Ova 34-godišnja Amerikanka večeras se bori protiv Bothelho na Invicta 49 eventu, a na sučeljavanju i vaganju se pojavila bez odjeće na gornjem dijelu tijela.

Preko grudi je ova borkinja zalijepila flastere, ostalo je sve bilo vidljivo, a zna se i razlog što je ovo napravila.

Ona se nedavno pojavila kao takmičar u UFC-ovom 'Ultimate Figheru'. Napravila je isto što i danas na sučeljavanju, ali je kompanija Disney koja ja s ESPN-om vlasnik prava prijenosa UFC-a odlučila da ukloni taj dio iz emisije.

Ljuta zbog toga Peralta je odlučila reagovati. Ponovo se gola pojavila na bini, a na trakama koje su joj prekrivale bradavice pisalo je "Je**š Disney".

Oglasi

Iskusna Amerikanka je svakako privukla pažnju ovim potezom. Vrlo je moguće da će Invicta imati određenu korist od svega i vidjet ćemo kolika će prodaja prijenosa ove organizacije biti.

Amerikanka je u profesionalnoj karijeri koja traje od 2018. godine odradila ukupno sedam MMA borbi. Ima učinak od pet pobjeda i dva poraza.

Uglavnom je sve svoje borbe odrađivala u promociji Invicta, a treba istaći da je odradila i dva meča u boksu bez rukavica.

U ovom sportu je još neporažena. Ostvarila je dvije pobjede, jednom je išla do odluke sudija, a u drugoj je protivnici završila u prvoj rundi.

Sada ima više pažnje nego ikad. Imala je jasan cilj šta želi učiniti i nema dileme da će joj borba s Botelho biti najgledanija dosad jer svi čekaju njen sljedeći potez.