Nabrijani mališa krenuo je da prijeti i vrijeđa, na kraju u 2 na 1 borbi ponižen pred djevojkom

Nije mu to trebalo

Nabrijani mališa krenuo je da prijeti i vrijeđa, na kraju u 2 na 1 borbi ponižen pred djevojkom

E. Škorić

Na tribinama sportskih borilišta u Sjedinjenim Američkim Državama često dolazi do sukoba, a naročito se to odnosi na utakmice hokejaške lige (NHL).

U srijedu navečer dvojica navijača su se uskobila za vrijeme utakmice u kojoj su hokejaši domaće ekipe Dallas Stars pobijedili Minnesotu Wild sa 4:1. Rezultat je na kraju bio u drugom planu jer su američki mediji najviše pažnje posvetili jednom trenutku ludosti na tribini.

Neimenovani muškarac u dresu Dallasa okrenuo se i čovjeku iznad sebe počeo nešto govoriti. Navodno je do prepirke došlo oko mjesta i jedan je drugom dobacio da bi trebao sjesti jer od njega ne vidi utakmicu. Kako god, počelo je i sa uvredama, a to je slutilo samo jedno...

Navijač koji je bio bliže ledu i koji je nosio zeleni dres okrenuo se i počeo da vrijeđa muškarca u crnoj polo majici. Bilo je i rasnih uvreda, nakon čega je dobio jak udarac u lice.

Krenuo je zatim žestok fizički obračun, a u tuču se uključila i žena koja se udružila s navijačem u dresu. 

Ipak, unatoč prednosti dva na jedan, stariji muškarac je, čini se, izašao kao pobjednik. Dečko u zelenom dresu bio je na podu i nije mogao da se pomjeri, dok mu je čovjek iznad dobacivao: "Mali dječak".

Nije poznato da li su nasilnici na kraju učesnici nemilog događaja privedeni i kakve su povrede zadobili, naročito muškarac u dresu koji je dobio dosta udaraca u lice. 

U budućnosti bi trebao pripaziti kome će se i na koji način obraćati. Ovaj put definitivno ga je bezobrazluk koštao.

Top Komentari

Eno30
Sto je trazio to je dobio
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi