Holloway osvojio privremeni pojas

UFC 206

Holloway osvojio privremeni pojas

Teme:

Max Holloway došao je do privremenog pojasa perolake kategorije, nakon što je u glavnoj borbi UFC-a 206 savladao Anthonya Pettisa.

Holloway je do pobjede došao tehničkim nokautom krajem treće runde, a treba istaći je 25-godišnjem Havajčaninu ovo bio 10. uzastopni trijumf.

Publika u Torontu sinoć je mogla da uživa u još nekoliko spektakularnih borbi.

Donald Cerrone je nastavio svoj pobjednički niz u velteru. Četvrtu uzastopnu pobjedu 'Cowboy' je upisao u duelu sa Mattom Brownom, kojeg je nokautirao početkom treće runde.

Kelvin Gastelum je slavio tehničkim nokautom protiv Tima Kennedya, dok je Emil Weber Meek jednoglasnom odlukom sudija pobijedio Jordana Meina.

Cub Swanson i Doo Ho Choi odradili su fantastičnu borbu, vjerovatno i najbolju u 2016, a nakon 15 minuta bespoštednog rata slavio je iskusni Amerikanac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi