Žestok ulični obračun dva kolosa: Vrag ušao u "muslimanskog vojnika", uništio je svog (ne)prijatelja

Slučajni prolaznik je sve snimio

Žestok ulični obračun dva kolosa: Vrag ušao u "muslimanskog vojnika", uništio je svog (ne)prijatelja

A. Čaušević

Dvojica popularnih bodybuildera iz Australije žestoko su se sukobili na ulicama Sydneya. Jedan od slučajnih prolaznika je sve zabilježio svojom kamerom, a video je brzo postao viralan.

Istetovirani Hossein Balapour, poznatiji kao 'YakiBoy', i Marven Yacoub potukli su se na ulici u jednoj četvrti u Sydneyu.

Drugi jednako golemi muškarci pokušali su razdvojiti par sve dok Balapour nije u ruke uzeo neku vrstu hladnog oružja te bi tako Yacouba natjerao u bijeg.

Dok Yacoub uglavnom drži niski profil, Balapour je aktivan na društvenim mrežama, pa čak i na OnlyFansu - gdje naplaćuje nešto više od 11 funti za svoju fotografiju.

"Visok sam 195 centimetara zašto ne bih zarađivao svojim tijelom?" rekao je Balapour još prije četiri godine.

Oglasi

Iako je odrastao u siromaštvu Balapour se sada hvali svojim zlatnim osmijehom s dijamantnim zubima vrijednim 65.000 dolara i luksuznim načinom života u australskoj metropoli.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_U7Hr_HkG0/?hl=en[/instagram]

Dvojica bodybuildera su do tuče bili prijatelji i čak su fotografisani kako zajedno večeraju, a prije nekog vremena Marven je Hosseina zvao svojim bratom.

Balapour je iranska izbjeglica i nedavno je pušten iz zatvora. Prije nekoliko godina za sebe je rekao da je muslimanski vojnik.

Dvojica bodybuildera su ranije bili veliki prijatelji

U Australiju je stigao 2013. godine, a iza rešetaka je bio zato što je posjedovao steroide, kao i hladno oružje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmNEawVBOk1/?hl=en[/instagram]

Yacoub je također osuđen zbog korištenja zabranjenih sredstava. Osuđen je na dvije godine zatvora, ali je na kraju pušten prijevremeno zbog dobrog ponašanja.

Oglasi